Delegaties uit China

Elk jaar reizen er vele Chinese delegaties naar Nederland, voor beleefdheidsbezoeken aan hun counterparts, factfinding trips, of het behartigen van zakelijke belangen en het onderzoeken van mogelijkheden tot samenwerking. Soms hebben zij hulp nodig bij de organisatie van hun programma.

Sinds 1995 zijn de partners van Equimira betrokken geweest bij de organisatie, programmering en begeleiding van meer dan 100 zakelijke- en overheidsdelegaties, van klein tot groot, sectorgericht of multisectoraal, van midden- en kleinbedrijf tot brancheorganisaties, van B&W tot Minister-President, vanuit China naar Europa of omgekeerd. Wij kennen de wensen van Chinese delegatieleden die naar het buitenland reizen, en de context waarbinnen deze reizen plaats mogen vinden. Wij kennen ook de wensen van Nederlandse overheidsinstellingen, en hun mogelijkheden t.a.v. het faciliteren van bezoeken van hun Chinese partners. Equimira begrijpt daarom als geen ander hoe je een succesvol bezoek moet programmeren, organiseren en begeleiden.

In samenspraak met de Nederlandse gastheer en de Chinese delegatieleden stellen wij een programma op maat samen, dat voldoet aan de inhoudelijke wensen van beide partijen en dat tevens logistiek haalbaar is. Voor uitgebreide informatie kunt u het volgende PDF-bestand openen: Delegaties uit China. Equimira werkt voor in- en uitkomende delegaties samen met First Class Business Travels.